Maarten Abbenhuis nieuw directielid bij netbeheerder TenneT

Maarten Abbenhuis, nieuwe COO TenneT Holding, per 1/1/21 foto: TenneT

Maarten Abbenhuis wordt de opvolger van Ben Voorhorst als chief operations officer (COO) in de executive board van netbeheerder TenneT. Per 1 januari neemt hij de leiding over als lid van de statutaire directie van TenneT Holding. 

Voorhorst was veertien jaar operationeel directeur en verlaat medio volgend jaar het bedrijf na er 25 jaar gewerkt te hebben. Abbenhuis is al enige tijd werkzaam bij TenneT en heeft ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de afdeling System Operations voor Nederland en Duitsland.

Directie

Abbenhuis kijkt uit naar zijn nieuwe functie. “De komende jaren mag ik verder bouwen aan het energiesysteem van de toekomst waar Ben Voorhorst met zijn vijfentwintig jaar toewijding, kennis en ambitie een belangrijk fundament voor heeft gelegd. Ik kijk terug op een geweldige samenwerking en zal alles in het werk stellen om als opvolger van Ben de groei van TenneT verder vorm te geven.”

De executive board van TenneT Holding bestaat naast Abbenhuis verder uit Manon van Beek (CEO), Otto Jager (CFO) en Tim Meyerjürgens (COO).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Maarten Abbenhuis nieuw directielid bij netbeheerder TenneT | Infrasite

Maarten Abbenhuis nieuw directielid bij netbeheerder TenneT

Maarten Abbenhuis, nieuwe COO TenneT Holding, per 1/1/21 foto: TenneT

Maarten Abbenhuis wordt de opvolger van Ben Voorhorst als chief operations officer (COO) in de executive board van netbeheerder TenneT. Per 1 januari neemt hij de leiding over als lid van de statutaire directie van TenneT Holding. 

Voorhorst was veertien jaar operationeel directeur en verlaat medio volgend jaar het bedrijf na er 25 jaar gewerkt te hebben. Abbenhuis is al enige tijd werkzaam bij TenneT en heeft ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de afdeling System Operations voor Nederland en Duitsland.

Directie

Abbenhuis kijkt uit naar zijn nieuwe functie. “De komende jaren mag ik verder bouwen aan het energiesysteem van de toekomst waar Ben Voorhorst met zijn vijfentwintig jaar toewijding, kennis en ambitie een belangrijk fundament voor heeft gelegd. Ik kijk terug op een geweldige samenwerking en zal alles in het werk stellen om als opvolger van Ben de groei van TenneT verder vorm te geven.”

De executive board van TenneT Holding bestaat naast Abbenhuis verder uit Manon van Beek (CEO), Otto Jager (CFO) en Tim Meyerjürgens (COO).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite