CycloMedia Technology kondigt nieuwe CEO aan

CycloMedia Technology B.V. kondigt vandaag de benoeming aan van Frank Pauli als nieuwe Chief Executive Officer. Frank Pauli en Executive Director Naud van der Ven, die sinds 1 mei 2013 betrokken is bij CycloMedia, zullen het bedrijf aansturen met focus op de internationale expansieplannen.

Per 1 augustus is Frank Pauli verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en implementeren van CycloMedia’s strategie en het dagelijks management, om de groeidoelstellingen van CycloMedia in Nederland en in het buitenland te realiseren. Naud van der Ven is primair verantwoordelijk voor de financiering en het programma management van de internationale expansie van het bedrijf.

Frank Pauli was sinds 2008 Vice President EMEA bij Nokia Location & Commerce, waar hij verantwoordelijk was voor de productstrategie, creatie en levering van de map en content product portfolio. Daarvoor heeft hij diverse internationale functies bekleed bij Philips Electronics, waaronder Marketing Director Europe en General Manager van verschillende Business Units.

Naud van der Ven heeft aanzienlijke operationele ervaring als bestuurslid en Chief Financial Officer van o.a. AXXICON, Vedior, ASM International (allen beursgenoteerd) en Novamedia en CMI (beide eigendom van private equity).

Over CycloMedia

CycloMedia is gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving op basis van 3D panoramafoto’s met GIS-nauwkeurigheid. Dankzij unieke, door CycloMedia, ontwikkelde ‘DCR’ camera- en verwerkingstechnieken worden dagelijks grote gebieden fotografisch en geometrisch correct vastgelegd en in een online database opgenomen. Van elke opname worden locatie, oriëntatie en tijdstip geregistreerd, wat een enorm aantal toepassingen mogelijk maakt, waaronder meten met BGT nauwkeurigheid, inventariseren en modelleren. De panoramafoto’s kunnen worden geïntegreerd in Geografische Informatie Systemen (GIS), Computer Aided Design (CAD), Asset Management en belastingen oplossingen.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: CycloMedia Technology B.V.