Evenementen

Naast nieuwsvoorziening organiseert Infrasite.nl hoogwaardige congressen, seminars en vakbeurzen. Het informeren en inspireren van de sector staat bij ons hoog in het vaandel.

Elkaar ontmoeten en nieuwe relaties opdoen is belangrijk. Door middel van onze evenementen brengen wij professionals in de infrastructuur samen om zo over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen te discussiëren.

Wij geloven dat het delen van kennis leidt tot een beter klimaat voor ondernemers en werknemers. Hieronder vind je een overzicht van onze evenementenkalender.


Dag van de Infra | 23 mei 2023 in Rotterdam

Voor 2030 moeten er meer dan 900.000 woningen in Nederland gebouwd worden. Om deze woningen bereikbaar te maken moeten er nieuwe wegen en spoorweg en aangelegd worden. Deze infrastructuur moet ingericht zijn op de toekomst, en die is: duurzaam en – liefst – emissieloos. Hoe krijgen we dat voor elkaar?

SpoorPro en Infrasite slaan de handen ineen om alle stakeholders te verzamelen die gezamenlijk werken aan het verbeteren van de Nederlandse infrastructuur. Op de Dag van de Infra ’23 brengen we beide markten samen om van elkaar te leren, kennis en informatie uit te wisselen en stappen te zetten. Navigeer naar de website voor inschrijvingen en meer informatie.

Congres Laadinfra | 23 mei 2023 in Rotterdam

De derde editie van Congres Laadinfra staat in het teken van de snelle opschaling van de EV-markt. Hoe gaan we netcongestie voorkomen? Wat wordt de rol van ‘slim laden’? Welke technologische ontwikkelingen mogen we verwachten in de opschakeling van de EV-markt en welke struikelblokken wachten ons op de weg naar succes?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen is een goede samenwerking tussen overheid, gemeentes, vervoerders, netbeheerders, fabrikanten en leveranciers van laadinfrastructuur nodig. Tijdens het Congres Laadinfra ‘23 komen deze partijen samen om in gesprek te gaan en zetten we samen de volgende stap op het gebied van laadinfrastructuur in Nederland. Navigeer naar de website voor inschrijvingen en meer informatie.