Elektrische HDD boorrig. Foto: Heijmans

Inschrijving gratis webinar Zero Emissie Infrastructuur geopend

Foto: Heijmans, aangeleverd door Stefan Daamen

De infrasector wil graag uitstootvrij gaan werken, maar daarvoor moet er nog heel veel gebeuren. Welke uitdagingen en mogelijkheden zijn er? Daarover gaat het gratis Infrasite-webinar op maandag 19 april, van 15.00 tot 16.00 uur. De inschrijving is nu geopend.

Er komen die dag drie deskundigen aan het woord, aan wie de deelnemers via de chat ook vragen kunnen stellen. Jan van Rookhuijzen van ElaadNL licht een onderzoek toe dat deze organisatie deed naar elektrificering van bouwmaterieel. Dat kan heel snel gaan, maar alleen als er een goede planning aan ten grondslag ligt – vooral op het gebied van laadinfra.

Haalbaar en betaalbaar

Namens Heijmans – ook actief binnen van het Emissieloos Netwerk Infra – zal senior adviseur duurzaamheid Stefan Daamen vertellen wat dit grote bouwbedrijf nu al doet met elektrische machines en wat de ambities daarin verder zijn. En Philip van Nieuwenhuizen van brancheorganisatie MKB Infra legt uit dat de ambities voor uitstootvrije infra prima zijn, en de leden zijn ook van goede wil, maar er moet wel aandacht zijn voor de haalbaarheid en betaalbaarheid van zero emissie infrastructuur.

Het webinar vindt plaats op 19 april van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is voor iedereen gratis.

Auteur: Vincent Krabbendam

Inschrijving gratis webinar Zero Emissie Infrastructuur geopend | Infrasite
Elektrische HDD boorrig. Foto: Heijmans

Inschrijving gratis webinar Zero Emissie Infrastructuur geopend

Foto: Heijmans, aangeleverd door Stefan Daamen

De infrasector wil graag uitstootvrij gaan werken, maar daarvoor moet er nog heel veel gebeuren. Welke uitdagingen en mogelijkheden zijn er? Daarover gaat het gratis Infrasite-webinar op maandag 19 april, van 15.00 tot 16.00 uur. De inschrijving is nu geopend.

Er komen die dag drie deskundigen aan het woord, aan wie de deelnemers via de chat ook vragen kunnen stellen. Jan van Rookhuijzen van ElaadNL licht een onderzoek toe dat deze organisatie deed naar elektrificering van bouwmaterieel. Dat kan heel snel gaan, maar alleen als er een goede planning aan ten grondslag ligt – vooral op het gebied van laadinfra.

Haalbaar en betaalbaar

Namens Heijmans – ook actief binnen van het Emissieloos Netwerk Infra – zal senior adviseur duurzaamheid Stefan Daamen vertellen wat dit grote bouwbedrijf nu al doet met elektrische machines en wat de ambities daarin verder zijn. En Philip van Nieuwenhuizen van brancheorganisatie MKB Infra legt uit dat de ambities voor uitstootvrije infra prima zijn, en de leden zijn ook van goede wil, maar er moet wel aandacht zijn voor de haalbaarheid en betaalbaarheid van zero emissie infrastructuur.

Het webinar vindt plaats op 19 april van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is voor iedereen gratis.

Auteur: Vincent Krabbendam