Gedeputeerde lanceert nieuwe website Brabant MobiliteitsManagement

praktische oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken

Op maandag 31 mei heeft Cora van Nieuwenhuizen, gedeputeerde met de portefeuille mobiliteit en infrastructuur in Noord-Brabant, de nieuwe website van BRAMM gelanceerd. Dankzij www.BRAMM.nl hebben Brabantse werkgevers en werknemers vanaf nu één platform waar ze alle kennis over mobiliteit en mobiliteitsmanagement op kunnen doen. Daarnaast biedt BRAMM via de website praktische oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken. BRAMM kwam de website ‘persoonlijk’ uitleggen aan Cora van Nieuwenhuizen op het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Niet iedereen herkent meteen de noodzaak voor goed mobiliteitsmanagement, tot ze begrijpen dat het draait om fileproblematiek, hoge reiskosten, parkeerproblemen, milieudilemma’s, slechte bereikbaarheid en flexibel werken. Er is veel winst te halen uit de wijze waarop een bedrijf zijn mobiliteit en bereikbaarheid organiseert. Dat is niet moeilijk, maar wel complex. Waar liggen mijn knelpunten op het gebied van mobiliteit? Waar kan ik slim vervoer inkopen? Wat levert het op? Hoe kan ik het reisgedrag van mijn werknemers beïnvloeden? Omdat BRAMM begrijpt dat maar weinig organisaties genoeg tijd kunnen vrijmaken om deze vragen zelf te benantwoorden, is alle informatie nu verzameld op www.BRAMM.nl: van informatie over producten en diensten tot praktijkvoorbeelden van andere bedrijven en van advies op maat tot de mobilitheek.

Ambitie
BRAMM staat voor Brabant MobiliteitsManagement; een inventieve organisatie die de mobiliteit binnen Brabantse bedrijven en instellingen duurzaam kan verbeteren. De ambitie is helder: uitgroeien tot hét aanspreekpunt en kenniscentrum voor mobiliteitsmanagement in de provincie Noord-Brabant. Dit kan onder andere via de nieuwe website, die als doel heeft om inzicht te geven in de mogelijkheden van mobiliteitsmanagement en praktische oplossingen biedt voor de invoer ervan. www.BRAMM.nl is overzichtelijk ingedeeld, waardoor bezoekers in slechts enkele kliks ‘slim reizen’ kunnen organiseren. De website richt zich niet alleen op Brabantse werkgevers en werknemers die een passend antwoord zoeken op hun mobiliteitsvraagstukken; ook bedrijven die al ervaring hebben opgedaan met mobiliteitsmanagement worden opgeroepen om hun kennis te delen.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: BRAbant MobiliteitsManagement (BRAMM)