Samenwerking HNK en Parkmobile

HNK en Parkmobile bundelen per 5 april 2016 hun krachten om ondernemend Nederland te faciliteren op het gebied van parkeren, werken en vergaderen. Naast parkeren biedt Parkmobile ook kantoorruimtes om te werken of te vergaderen bij alle HNK-vestigingen. Net als bij parkeren, betalen klanten enkel voor de tijd dat er van een kantoorruimte gebruik gemaakt wordt. Maandelijks ontvangt de ondernemer achteraf een factuur met een overzicht van alle gebruikte diensten.

Parkmobile is markleider in mobiele parkeerbetalingen die de ondernemer tijd en kosten bespaart. HNK is sterk in het aanbieden van werk- en vergaderplekken, waardoor de ondernemer efficiënt kan werken. Voor gebruikers van Parkmobile, betekent de samenwerking tussen HNK en Parkmobile dat zij nu ook gebruik kunnen maken van flexibele kantoorruimtes. “Het is fantastisch dat de klanten van Parkmobile nu ook op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de HNK-vestigingen door heel Nederland. Wij verwachten dat het gemakkelijk en breder aanbieden en gebruiken van werk- en vergaderplekken goed aansluit bij de wensen van Parkmobile gebruikers.” aldus Johan Buijs, CEO van NSI.

Werken en vergaderen wordt steeds flexibeler. Ook wat betreft locatie, tijdstip en duur. “Het is uniek in Nederland dat er, net als bij parkeren, kantoor- en vergaderruimte per minuut afgerekend kan worden. Wij zijn er trots op dat wij dit, als eerste partij in Nederland, gezamenlijk met HNK kunnen aanbieden aan ambulante medewerkers en zelfstandig ondernemers.” aldus Tomas Novak, Commercieel Directeur bij Parkmobile.

Over Parkmobile
Parkmobile is wereldwijd marktleider in mobiele parkeerbetalingen, die de automobilist tijd en kosten bespaart en gemak oplevert. Zo kunnen automobilisten achteraf betalen voor parkeren via de mobiele telefoon door middel van de Parkmobile App, sms of bellen. De Parkmobile App is in binnen- en buitenland de meest gebruikte Parkeerapplicatie. Parkmobile is in Nederland en België actief in meer dan 160 steden. Daarnaast is Parkmobile ook actief in enkele honderden steden buiten de Benelux onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, de Verenigde Staten en Australië.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Parkmobile Group B.V.