Kijk het gratis webinar terug over het vinden en behouden van infra-vakmensen

Infrasite verzorgde onlangs een webinar over het werven en aan boord houden van vakmensen voor infrabedrijven. Dit webinar kan nu gratis worden bekeken.

In de sessie van ongeveer vijftig minuten kwamen vier deskundigen aan het woord. Marieke van der Post vertelde namens Koninklijke Bouwend Nederland over wat er op brancheniveau allemaal gebeurt. Zij ziet onder meer dat bedrijven met een tekort aan medewerkers vanzelf creatief worden, maar ook dat er nog veel onbenut potentieel is in diverse doelgroepen.

Blinde vlekken voorkomen en onderscheiden

Het webinar wordt vervolgd met een gesprek met Miranda Nouwen van The PowerUp Company. Zij breekt een lans voor kijken waar mensen goed in zijn en voor een zo diverse mogelijke samenstelling van teams. Dit voorkomt namelijk dat er blinde vlekken ontstaan en het helpt zorgen dat er efficiënter wordt gewerkt. Met Michiel Martens van De Selectie kwam onder meer aan bod hoe je als infrabedrijf duidelijk krijgt wat jou onderscheidt van anderen in de markt, zodat je voor (potentiële) werknemers zo aantrekkelijk mogelijk bent.

Beperkt personeelsverloop

Het laatste gesprek van het webinar werd gevoerd met Leonie van Ommeren. Zij werkt bij infrabedrijf Van Doorn uit Geldermalsen en dit bedrijf houdt er een eigen en – gezien het beperkte verloop en de tevredenheid van werknemers – succesvolle manier van werven en behouden op na. Hoe dat precies zit, is te zien in het webinar. De link om het geheel (of delen ervan) te bekijken kan gratis worden aangevraagd.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Kijk het gratis webinar terug over het vinden en behouden van infra-vakmensen | Infrasite

Kijk het gratis webinar terug over het vinden en behouden van infra-vakmensen

Infrasite verzorgde onlangs een webinar over het werven en aan boord houden van vakmensen voor infrabedrijven. Dit webinar kan nu gratis worden bekeken.

In de sessie van ongeveer vijftig minuten kwamen vier deskundigen aan het woord. Marieke van der Post vertelde namens Koninklijke Bouwend Nederland over wat er op brancheniveau allemaal gebeurt. Zij ziet onder meer dat bedrijven met een tekort aan medewerkers vanzelf creatief worden, maar ook dat er nog veel onbenut potentieel is in diverse doelgroepen.

Blinde vlekken voorkomen en onderscheiden

Het webinar wordt vervolgd met een gesprek met Miranda Nouwen van The PowerUp Company. Zij breekt een lans voor kijken waar mensen goed in zijn en voor een zo diverse mogelijke samenstelling van teams. Dit voorkomt namelijk dat er blinde vlekken ontstaan en het helpt zorgen dat er efficiënter wordt gewerkt. Met Michiel Martens van De Selectie kwam onder meer aan bod hoe je als infrabedrijf duidelijk krijgt wat jou onderscheidt van anderen in de markt, zodat je voor (potentiële) werknemers zo aantrekkelijk mogelijk bent.

Beperkt personeelsverloop

Het laatste gesprek van het webinar werd gevoerd met Leonie van Ommeren. Zij werkt bij infrabedrijf Van Doorn uit Geldermalsen en dit bedrijf houdt er een eigen en – gezien het beperkte verloop en de tevredenheid van werknemers – succesvolle manier van werven en behouden op na. Hoe dat precies zit, is te zien in het webinar. De link om het geheel (of delen ervan) te bekijken kan gratis worden aangevraagd.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam