Dag van Verkeer & Mobiliteit op 28 november 2013

Op donderdag 28 november 2013 ontmoeten verkeersvakgenoten elkaar in Expo Houten tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Deze Nederlandse vakbeurs voor verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen trok vorig jaar op één dag 1.521 bezoekers.

De beurs is interessant voor gemeenteambtenaren met als werkveld het stedelijk gebied en het daarop aansluitende wegennet, ambtenaren werkzaam bij provincie, waterschap of rijk en voor bezoekers uit de private sector zoals aannemers van infrastructurele projecten.

Registreren voor gratis toegang

Wilt u de beurs gratis bezoeken dan hoeft u zich alleen maar te registreren. Ook de lezingen kunt u gratis bezoeken, binnenkort zal het programma bekend worden gemaakt.

Beursvloer vol met belangrijkste leveranciers

De beurs is ‘pas’ op 28 november maar nu al staan er zeer veel belangrijke leveranciers op de beursvloer. U kunt op de website zien wie er nu al staan.

De komende tijd zal de plattegrond regelmatig worden bijgewerkt zodat u altijd op de hoogte bent wie als laatste nieuwe exposant een stand reserveert. De producten en diensten waarmee zij staan, zijn onderverdeeld in: Wegaanleg & onderhoud * Verkeersdoorstroming * Verkeerskundig advies * Verkeersmeubilair * Mobiliteitsmanagement * Parkeren * Openbaar vervoer * Fietsparkeren * Verlichting.

Belgische editie op 5-6 februari 2014

Na de Nederlandse editie van de Dag van Verkeer & Mobiliteit vindt in het voorjaar van 2014 de Belgische editie plaats, op 5-6 februari in Brussels Expo.

Deze Belgische editie biedt een uitgelezen kans voor bedrijven die actief zijn of willen zijn op de Belgische markt. Voor meer informatie surft u naar www.verkeerenmobiliteit.be.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Verkeer, Mobiliteit & Parkeren