Zellenrath Director Corporate Communications ARCADIS

ARCADIS versterkt de communicatiefunctie

Arnhem – ARCADIS, (EURONEXT: ARCAD), de internationale advies-, ontwerp- en ingenieursonderneming, heeft bekend gemaakt dat Mark Zellenrath (46) is benoemd tot Director Corporate Communications van ARCADIS. In deze nieuwe functie zal hij zich vooral richten op het vergroten van de bekendheid van het merk ARCADIS. Centraal daarbij staan de verdere professionalisering en internationalisering van de communicatiefunctie op corporate niveau en in de wereldwijde werkmaatschappijen van de onderneming. ARCADIS wil daarnaast informatiebron en kenniscentrum voor de media zijn op belangrijke onderwerpen als klimaatverandering, water management, mobiliteit, milieu, duurzaamheid en ontwikkelingen in architectuur en de gebouwde omgeving. Mark Zellenrath zal hieraan verder invulling geven en zal in deze rol rechtstreeks rapporteren aan Harrie Noy, voorzitter van de Raad van Bestuur van ARCADIS.

Mark Zellenrath komt van UPC Nederland waar hij Vice-President Communications and Public Policy was. Voordat hij bij UPC in dienst trad, bekleedde hij communicatie- en public affairs functies bij TPG en KPN.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Het advies- en ingenieursbureau ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten op het gebied van infrastructuur, milieu en gebouwen. Dat doet ARCADIS voor bedrijven en overheden. Meer dan 12.000 mensen realiseren samen een concernomzet van € 1,5 miljard. Met een dicht netwerk van kantoren is ARCADIS multinationaal aanwezig. De internationale kennis en ervaring binnen de onderneming is gericht op meerwaarde voor de klanten.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ARCADIS N.V.