Introductie ‘Even een trammetje chippen’

Hilversum – Fietsen door de stromende regen. In de file door de Utrechtse binnenstad. Of eindeloos zoeken naar een parkeerplaats. Het is allemaal niet meer nodig. Connexxion Openbaar Vervoer introduceert namelijk een zeer aantrekkelijk alternatief: ‘Even een trammetje chippen’. Vanaf heden kan iedereen met een opgeladen Chipknip op zak nog gemakkelijker en na 9.00 uur ook nog eens goedkoper* reizen met de tram. Connexxion zal voor deze introductie een opvallende campagne gaan voeren.

Even een trammetje chippen!

‘Even een trammetje chippen!‘ zegt het al. Een tramkaartje kopen wordt nog makkelijker. De reiziger kan vanaf nu namelijk met de Chipknip terecht bij de automaat in de tram, waarmee met slechts één handeling het tramkaartje gekocht is. Eenvoudig, makkelijk en na 09.00 uur ook nog eens goedkoper* dan trammen met een strippenkaart . Een kaartje bij de automaat kopen kan alleen met een voldoende opgeladen Chipknip.

* m.u.v. reductiestrippenkaarten en abonnementen.

Lijn 60 Nieuwegein en lijn 61 IJsselstein.
Tussen IJsselstein Zuid en Utrecht CS zijn veel plaatsen zeer goed te bereiken per tram. De exacte vertrektijden zijn te vinden op de tramhaltes, in de dienstregeling in de busboekjes en lijnfolders (lijnfolders zijn gratis verkrijgbaar bij o.a. Connexxion vervoerswinkel op het streekbusstation Utrecht).

Iedereen mag het weten!
Utrecht heeft een nieuwe manier om je tramkaartje te kopen, en dat mag iedereen uiteraard weten. Onder het opvallende thema ‘Even een trammetje chippen’ wil Connexxion de voordelen bekend te maken. Dit zal gebeuren aan de hand van advertenties in de regionale dagbladen, reclame-uitingen op de sneltram zelf, posters in de tram en promotieteams in de stad.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Connexxion