Vialis wordt verantwoordelijk voor ‘alles met een stekker’ langs wegen in Brabant, contractwaarde: 50 miljoen

vialis
Foto ter illustratie. Foto via Vialis

Vialis wint de aanbesteding voor het beheer en onderhoud van de verkeerslichten, straatverlichting en alle andere zaken met een stekker langs de provinciale wegen in Noord-Brabant. Per 1 juli neemt het bedrijf het stokje over van Heijmans, dat op dit moment nog verantwoordelijk is voor het zogeheten EPC-contract binnen de provincie. Het nieuwe contract heeft een geschatte waarde van bijna 50 miljoen euro. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

Vialis wordt verantwoordelijk voor ‘alles met een stekker’ langs wegen in Brabant, contractwaarde: 50 miljoen | Infrasite

Vialis wordt verantwoordelijk voor ‘alles met een stekker’ langs wegen in Brabant, contractwaarde: 50 miljoen

vialis
Foto ter illustratie. Foto via Vialis

Vialis wint de aanbesteding voor het beheer en onderhoud van de verkeerslichten, straatverlichting en alle andere zaken met een stekker langs de provinciale wegen in Noord-Brabant. Per 1 juli neemt het bedrijf het stokje over van Heijmans, dat op dit moment nog verantwoordelijk is voor het zogeheten EPC-contract binnen de provincie. Het nieuwe contract heeft een geschatte waarde van bijna 50 miljoen euro. 

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.