‘Natste meimaand ooit gemeten’ vertraagt asfaltwerk Algerabrug

algerabrug asfalt vertraagd nat mei
De Algerabrug ligt in de Hollandsche IJsselkering bij Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Rijkswaterstaat

Het spoedonderhoud van het asfalt op de Algerabrug is weer uitgesteld, zo maakt Rijkswaterstaat vrijdag bekend. Het werk stond eerder op de agenda voor eind mei, maar volgens Rijkswaterstaat was de luchtvochtigheid te hoog om het nieuwe asfalt te laten drogen. Om dezelfde reden zijn de werkzaamheden nu weer verplaatst van begin juni naar halverwege juli. “De natste meimaand sinds de start van de landelijke metingen in Nederland is hier mede de oorzaak van.”

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.

‘Natste meimaand ooit gemeten’ vertraagt asfaltwerk Algerabrug | Infrasite

‘Natste meimaand ooit gemeten’ vertraagt asfaltwerk Algerabrug

algerabrug asfalt vertraagd nat mei
De Algerabrug ligt in de Hollandsche IJsselkering bij Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Rijkswaterstaat

Het spoedonderhoud van het asfalt op de Algerabrug is weer uitgesteld, zo maakt Rijkswaterstaat vrijdag bekend. Het werk stond eerder op de agenda voor eind mei, maar volgens Rijkswaterstaat was de luchtvochtigheid te hoog om het nieuwe asfalt te laten drogen. Om dezelfde reden zijn de werkzaamheden nu weer verplaatst van begin juni naar halverwege juli. “De natste meimaand sinds de start van de landelijke metingen in Nederland is hier mede de oorzaak van.”

U las zojuist de inleiding van het artikel. Wilt u verder lezen?

Bent u al abonnee?

Inloggen

Auteur: Geert van der Klugt

Journalist en redacteur voor Infrasite.