Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev

Man overleden bij werk aan N3

Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev (onbeperkt gebruik)

Bij werkzaamheden aan de N3 in Dordrecht is woensdagochtend een man om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde bij het werken met een heistelling maar de precieze toedracht is nog niet bekend.

De werkzaamheden in kwestie werden gedaan in verband met de bouw van een nieuw geluidscherm, meldt het AD. Ambulance, politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar de man kon niet meer worden gered. Hij was werkzaam voor aannemer P. van ’t Wout, een onderaannemer van Heijmans in dit project. Een woordvoerder van dat laatste bedrijf laat weten dat er met de familie van het slachtoffer wordt meegeleefd en dat er zowel vanuit de politie als Heijmans slachtofferhulp is ingeschakeld.

Verschillende projecten

Om de bereikbaarheid van de Drechtsteden te verbeteren, wordt het wegennet in de regio onder handen genomen. Het groot onderhoud aan de N3 is eind vorig jaar afgerond, maar er wordt nog gewerkt aan onder meer de aansluiting A15-N3-N214 en aan de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht. Onder de verzamelnaam N3Werkzaamheden wordt samengewerkt door Rijkswaterstaat, de diverse Drechtsteden en de provincie Zuid-Holland.

Lees ook: Zuid-Holland onderzoekt misstanden bij bouw RijnlandRoute

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van Infrasite. Daarnaast is hij hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij online vakbladuitgeverij ProMedia.