Denk mee met Rijkswaterstaat over rijkswegen Gelderland en Overijssel

Foto: Ivo Ketelaar

Hebt u ideeën over de rijkswegen? Denk mee met Rijkswaterstaat en meld u nu aan voor het digitaal klantenpanel ‘Rijkswegen Gelderland en Overijssel’.

Rijkswaterstaat wil blijvend de wensen, ideeën en suggesties van weggebruikers – zowel automobilisten als vrachtwagenchauffeurs – betrekken in het werk als beheerder van de rijkswegen. Vindt u het leuk om met ons mee te denken, zodat we de bereikbaarheid, veiligheid en doorstroming van het verkeer nog verder kunnen verbeteren? Meld u dan nu aan voor het digitaal klantenpanel ‘Rijkswegen Gelderland en Overijssel’.

Deelname

Maximaal 3 keer per jaar ontvangt u via e-mail een vragenlijst. Het kost u 5 minuten om deze lijst in te vullen. De vragen zijn zeer divers en kunnen bijvoorbeeld gaan over verkeersmaatregelen, veiligheid op de weg, de staat van de wegen en informatievoorziening. U krijgt een terugkoppeling van de enquête-uitslag en wij laten u weten wat we doen met de uitkomsten.

Aanmelden

U kunt zich op deze website aanmelden voor het digitaal klantenpanel. Of door op de site van Rijkswaterstaat te kiezen voor het klantenpanel ‘Rijkswegen Gelderland en Overijssel’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Directoraat-Generaal Rijkswaterstaat