Ontmoeten, verbinden en versterken op InfraTech 2017

Traditiegetrouw staat CROW ook aankomende editie met een vierdaags kennis- en netwerkprogramma op InfraTech 2017. Aan de slag met de nieuwe richtlijn ‘Schade voorkomen aan kabels en leidingen’? Op zoek naar ervaringen van anderen hoe zij omgaan met innovaties, contracten en aanbesteden? Of mee discussiëren tijdens het CROW Infradebat? Op InfraTech van 17 t/m 20 januari kan het allemaal.

Samen met partners zijn wij bezig om een inspirerend en verrassend kennis- en netwerkprogramma op te tuigen. Deelnemers krijgen alle ruimte hun kennis aan te scherpen, mee te debatteren en te netwerken. Rode draad van het programma is: ontmoeten, verbinden en versterken.

Daarnaast is op InfraTech de beursstand van CROW (P.400) dé centrale ontmoetingsplek voor het vergroten van kennis en delen van ervaringen. Ook kunnen bezoekers in de stand langskomen voor vragen over welke contractvorm het beste bij hun project past. En kunnen ze meedoen aan de RAW-quiz met weetjes en feitjes over de RAW-systematiek.

InfraTech 2017

InfraTech is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor iedereen die werkzaam is binnen de infrastructuur. In 2017 vindt de beurs plaats van 17 t/m 20 januari in Rotterdam Ahoy. Samen met Bouwend Nederland en De Bouwcampus is CROW strategisch partner van InfraTech.

Ga naar www.crow.nl/infratech voor meer informatie.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: CROW