Infrastructuur in het Verenigd Koninkrijk -Meet the contractor: BAM

Het Verenigd Koninkrijk investeert veel in infrastructuur, variërend van de verbetering van havens, luchthavens, wegen en het spoornetwerk tot de aanleg van tunnels, bruggen en high speed rails. Nederlandse bedrijven die betrokken willen zijn bij deze projecten zijn welkom bij Meet the contractor: BAM. Bent u actief in de infrastructuur- en/of bouwsector? Wilt u betrokken zijn bij grote Britse infrastructuurprojecten? Neem dan deel aan ‘Meet the Contractor: BAM’ op donderdag 1 december 2016 in Rotterdam!

Het Verenigd Koninkrijk investeert veel in infrastructuur. Het gaat om zowel publieke als private investeringen. Havens en luchthavens worden uitgebreid, het wegen- en spoornetwerk wordt verbeterd en er worden tunnels, bruggen en high speed rails aangelegd om de verbinding tussen de belangrijkste steden te verbeteren. Dat zijn enkele voorbeelden van projecten die de komende 20 jaar extra uitgevoerd worden om de economische groei van het land te stimuleren.

Speciaal voor Nederlandse bedrijven die betrokken willen zijn bij deze belangrijke projecten vindt op donderdag 1 december a.s. het Meet the Contractor: BAM plaats in Rotterdam.

Waarom deelnemen?
Het evenement is voornamelijk interessant voor Nederlandse toeleveranciers van innovatieve oplossingen en producten, consultancy, engineering en aannemers. Het is ook interessant voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en de uitvoering van niche-projecten en (multimodale) infrastructurele projecten.

Het gaat dan vooral om bedrijven die al wat ervaring hebben met internationaal zakendoen en (op zijn minst) al een track record hebben op de Nederlandse markt. Het evenement biedt een unieke gelegenheid om samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven die betrokken willen zijn bij Britse infrastructuurprojecten.

Partnerschappen
Hoewel de Britse overheid betrokken is bij vrijwel alle grote projecten, spelen lokale overheden en private partijen een cruciale rol bij de totstandkoming en uitvoering van projecten. Dat komt door de manier waarop aanbestedingen plaatsvinden en door de zogeheten Devolution Deals. Hiermee hebben steden eigen zeggenschap over budgetten voor infrastructuur en kunnen zij zelf opdrachten vergeven.

De Tier 1 Contractors, die voor deze projecten geselecteerd zijn, zijn zelf verantwoordelijk voor het inrichten van hun supply chain bij het uitvoeren van een contract. Daarom is het voor u belangrijk om partnerschappen aan te gaan met bestaande Britse Tier 1 aannemers.

Programma
Tijdens dit evenement krijgt u informatie over de projecten waar de Dutch Royal BAM Group bij betrokken is en waar het naar op zoek is. Bekijk het programma en lees meer over BAM.

Aanmelden
Meld u vóór 24 november 2016 aan. Deelname aan dit evenement is kosteloos.

Het aantal plaatsen in beperkt. Daarom hanteert de organisatie een selectieprocedure. Om in aanmerking te komen voor het geven van een pitch, is het belangrijk dat u goed vermeldt wat uw specialiteit is en waarom u in contact wenst te komen met Bam Nuttall en BAM Construct.

Uw aanmelding is pas definitief na bevestiging.

Meer informatie
Dit evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Ambassade in Londen en het NBSO in Manchester, in samenwerking met Rotterdam Partners.

Programma, aanmelden, brochure zie website Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)