Geluidsschermen SONOB genomineerd voor Gouden Decibel

Het SONOB-project is genomineerd voor de Gouden Decibel Award 2016. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan overheden, organisaties, bedrijven en personen die een bijzonder inspanning hebben geleverd om geluidshinder in Nederland terug te dringen. SONOB is genomineerd voor de Gouden Decibel Award in de categorie ‘product en dienst’. Ook maakt het project kans op de publieksprijs.

Energieopwekkend geluidsscherm
SONOB omvat de ontwikkeling van geluidsschermen langs spoor- en autowegen die ook extra functies kunnen bevatten, zoals energieproductie (Solar Noise Barriers). Door bestaande geluidsschermen een extra functionaliteit te geven, kunnen we ze optimaal benutten. Zo draagt SONOB bijvoorbeeld bij aan de energietransitie, omdat zonnecellen op de schermen duurzame energie opwekken, die bovendien lokaal verbruikt kan worden voor bijvoorbeeld verlichting.

Stem op de publieksprijs!
Op 8 november wordt door de stichting Innonoise bekendgemaakt of SONOB een Gouden Decibel Award heeft gewonnen in de categorie ‘Bedrijf / Product / Dienst’. U kunt ook op SONOB stemmen voor de Publieksprijs!

Meer informatie
www.goudendecibel.nl

Meer informatie van de redactie
Lees ook op Infrasite de berichten
Praktijktest energieopwekkende geluidsschermen SONOB geslaagd en
Unieke praktijktest energieopwekkende geluidsschermen gestart

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Heijmans NV