Inschrijving InfraTech Innovatieprijs 2017 van start

2026 logo InfraTech 2017

“De toekomst vraagt niet alleen om méér infrastructuur, maar vooral om slimmere infrastructuur” dat verklaarde Minister Schultz van Haegen tijdens de vorige editie van InfraTech.

Met de InfraTech Innovatieprijs worden organisaties en studenten uitgedaagd om de gebaande paden te verlaten, hun creativiteit en kennis op het gebied van infrastructuur de vrije loop te laten en met slimme oplossingen te komen!

Evenals in vorige jaren geldt voor de InfraTech Innovatieprijs 2017 dat het om nieuwe ideeën gaat. De categorieën waarvoor men kan inschrijven zijn teruggebracht tot de categoriën ‘Product innovatie’ en ‘Project innovatie’.

Meld vóór 30 september 2016 uw Product- of Project innovatie aan via het inschrijfformulier De inzendingen dienen uiterlijk 24 oktober 2016 bij de organisatie binnen te zijn. Meer informatie over de InfraTech Innovatieprijs en het reglement van deelname vindt u op www.infratech.nl/over-infratech/infratech-innovatieprijs

Vakkundige jury
Op 8 december worden de genomineerden uitgedaagd om hun inzending persoonlijk te komen pitchen bij de jury, die de uiteindelijke winnaar zal kiezen.

De jury voor de InfraTech Innovatieprijs 2017 bestaat uit:

  • Juryvoorzitter: Dhr. Maxime Verhagen – Voorzitter Bouwend Nederland
  • Dhr. Jan Hendrik Dronkers – Directeur-Generaal RWS (o.v.)
  • Mevr. P. Verhoeven – Algemeen directeur Stadsontwikkeling Gemeente Rotterdam
  • Mevr. Annemieke Nijhof – CEO Tauw Group BV
  • Dhr. Tomas te Velde – Student TU Delft

De InfraTech Innovatieprijs wordt georganiseerd door Bouwend Nederland en De Bouwcampus.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: InfraTech