CROW lanceert nieuwe Online Tools Werk in Uitvoering

De Online Tools Werk in Uitvoering 96a en 96b zijn meer dan de digitale tegenhangers van de gelijknamige handboeken wegafzettingen. Met de ingebouwde zoekwizard kan snel en eenvoudig de juiste wegafzetting bij wegwerkzaamheden worden geraadpleegd. CROW presenteert beide tools tijdens de Infra Relatiedagen op 29 oktober 2013 in Gorinchem.

Zoekfuncties

De tools bevatten twee zoekfuncties, wat het zoeken naar de juiste wegafzetting aanzienlijk vergemakkelijkt. Er kan rechtstreeks naar een maatregelfiguur gezocht worden via een scrolldown-menu. Inspecteurs, maar ook medewerkers die een afzetting moeten plaatsen, vinden snel de benodigde informatie. Voor gebruikers die wegafzettingen moeten bedenken is een zoekwizard ontwikkeld. De wizard leidt de gebruiker aan de hand van relevante vragen automatisch naar de juiste maatregelfiguur.

Delen van informatie

De van toepassing zijnde maatregelfiguur kan gedeeld worden met anderen. Werkvoorbereiders bij ingenieursbureaus of aannemers kunnen bijvoorbeeld de door hen geselecteerde wegafzetting delen met uitvoerders, eventueel met eigen aanvullende instructies.

CROW biedt op verzoek van klanten, naast de bekende publicaties, steeds meer kennis digitaal aan. Een voorbeeld hiervan zijn de Online Kennismodules. Voordeel van deze online kennis is dat zij altijd up-to-date is en overal toegankelijk. De online tools gaan nog een stap verder, omdat zij naast de inhoudelijke kennis extra functionaliteiten bevatten.

Meer informatie, waaronder een demo van de online tools, is te vinden u op www.crow.nl/wiu onder Online kennis & tools.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: CROW