Overname Schoonebeek masten door VCP Streetcare

Schoonebeek Masten en Constructies in Emmen trekt per 2 januari 2012 in bij VCP Streetcare in Zelhem. Het complete machinepark van Schoonebeek evenals het klantenbestand komt terecht bij VCP Streetcare. Schoonebeek masten is een gespecialiseerde onderneming op het gebied van afspan- en bovenleidingmasten, lichtmasten, verkeersmasten, portalen en bewegwijzering. Daarnaast maakt Schoonebeek sterkteberekeningen op staal.

VCP Streetcare is specialist op het gebied van (straat)meubilair. Met 100% eigen productiemogelijkheden is VCP Streetcare in staat om specifieke ontwerpen van architecten, vormgevers en andere aanvragers te ontwikkelen, te produceren en te plaatsen. Naast maatwerk levert VCP Streetcare in Nederland eigen meubilair en een breed assortiment meubilair van gerenommeerde buitenlandse merken, zoals mmcité, miramondo, Inventarrum en Siroli. VCP Streetcare is onderdeel van HR Groep.

HR Groep

HR Groep is aanbieder van maatwerk op het gebied van verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering. De verschillende bedrijven, verspreid door Nederland, België en Duitsland, bieden de klant een totaaloplossing aan door decennialange ervaring te combineren met regionale expertise.

HR Groep is de overkoepelende naam van de volgende bedrijfsonderdelen: HR Groep Rijswijk, HR Groep Leek, HR Groep Geleen, HR Groep Ede, HR Groep Enschede, Innovative Sign Group te Veghel, Revis Verkeerstechniek te Veghel, Hans van Baren verkeersmaterialen te Nieuw-Vennep, VCP Streetcare te Zelhem, HR Groep België en HR Gruppe Deutschland.

Toekomst Schoonebeek Masten en Constructies

Schoonebeek Masten en Constructies geïntegreerd in VCP Streetcare blijft in de huidige vorm bestaan en opereert voortaan vanuit Zelhem in plaats van Emmen. Door de wijziging in de personele bezetting krijgen de klanten van Schoonebeek masten een nieuw aanspreekpunt.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: HR Groep