Derde editie InfraTech Belgium in de steigers

De tweejaarlijkse editie van de vakbeurs InfraTech Belgium van 14 tot 16 februari 2012 op Flanders Expo is toe aan zijn derde editie.

InfraTech Belgium, nationale vakbeurs voor de grond-, water-, wegenbouw en de verkeersindustrie geeft een compleet en actueel overzicht van de sector en is een ontmoetingsplaats voor aanbieders en opdrachtgevers uit de overheid en het bedrijfsleven.

Bij de vorige editie groeide het aantal bezoekers met 21% t.o.v. de editie 2008, en kende het bezoekersprofiel met 78% beslissingnemers, een hoge graad van belangrijkheid. Bij de 110 deelnemende exposanten van vorige editie gaf 83 % aan dat ze hen vooraf gestelde objectieven behaalden – 90% was meer dan tevreden van de kwaliteit van de bezoekers.

Nieuw in 2012! InfraTech Belgium en IFEST slaan de handen in elkaar

Voor het eerst zal InfraTech plaatsvinden samen met IFEST, de grootste milieu- en energiebeurs in de Benelux. Dankzij deze combinatie bieden we een mooi aanbod voor uitvoerders en opdrachtgevers uit de overheidssector die de beurs bezoeken.

Seminaries

De nieuwste trends en ontwikkelingen worden duidelijk toegelicht tijdens een aantal kwaliteitsvolle seminaries die bij een vorige editie enthousiast onthaald werden door het talrijk aanwezige vakpubliek. Thema’s als het uitvoeren van grond- en rioleringswerken (planaanvragen, grondradargebruik, bestekken en grondverzet), tips voor gemeentelijke tijdelijke opslagplaatsen, waterbeheer en –beleid en verkeersleefbaarheid werden uitvoerig behandeld. De seminaries vormen een centra van goedgevulde informatieclusters, als aanvulling op het aanwezige aanbod van exposanten.

De samenwerking tussen Ahoy Rotterdam, organisator van o.a. de succesvolle GWW-beurs InfraTech in Nederland met een intensieve marktkennis van de ganse sector en Artexis nv, organisator van tal van vakbeurzen in België, garanderen het kwaliteitslabel dat InfraTech Belgium uitstraalt.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Ahoy Rotterdam nv