Nachtelijke afsluitingen A35 bij Hengelo en Enschede

Rijkswaterstaat voert van donderdag 8 september tot en met zaterdag 10 september ’s nachts asfalteringswerkzaamheden uit aan de A35 bij en tussen de aansluitingen Delden (28) en Enschede (25). Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden gedurende korte periode omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingen en omleidingen

Van donderdag 8 september 22.00 uur tot en met vrijdag 9 september 02.00 uur wordt de A35 bij aansluiting Delden volledig afgesloten voor verkeer vanuit Enschede richting Almelo. Rijkswaterstaat leidt het verkeer om via de afrit Delden en daarna direct weer via de oprit naar de A35 richting Almelo .

Dezelfde nacht wordt aansluitend aan de vorige werkzaamheden ook de oprit van aansluiting Delden afgesloten voor het verkeer vanuit Hengelo en Delden richting Almelo. Deze werkzaamheden duren van 02.00 tot 05.00 uur. Rijkswaterstaat leidt het verkeer om via de A35 richting Enschede, de afrit Hengelo-Zuid (27), N739 en de A35 richting Almelo.

Van vrijdag 9 september 22.00 uur tot en met zaterdag 10 september 05.00 uur wordt de afrit Enschede (25) afgesloten voor verkeer vanuit Hengelo. Het verkeer vanuit Hengelo richting Enschede wordt omgeleid via de afrit Enschede-West (26), Westerval, Pathmossingel, Getfersingel en de Zuiderval.

In de genoemde nachten voert Rijkswaterstaat ook werkzaamheden uit aan de rijbaan tussen de aansluitigen Delden en Enschede. Het verkeer ondervindt hier geen noemenswaardige hinder van. Wel kan ter plekke slechts een rijstrook beschikbaar zijn.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vananaarbeter.nl. of bel met de gratis informatielijn 0800-08002.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Directoraat-Generaal Rijkswaterstaat