GrondbankOnline: digitale marktplaats grond, bagger en recyclinggranulaat

GrondbankOnline is een innovatieve nieuwe online service die vraag en aanbod van partijen grond, bagger en recyclinggranulaat bij elkaar brengt. Kopers en verkopers vinden op GrondbankOnline niet alleen een actueel overzicht van aanbod en vraag, maar ook alle relevante informatie over de aangeboden of gevraagde partij.

De voordelen van deze online dienstverlening zijn duidelijk: Onnodig gesleep met partijen grond, bagger en recyclinggranulaat wordt voorkomen, wat veel bedrijfseconomische winst oplevert. Bovendien is het maatschappelijk belang ook gediend omdat de uitstoot van CO2 die het transport met zich meebrengt fors vermindert.

GrondbankOnline richt zich zowel op de publieke sector (provincies, waterschappen, gemeenten etc.) als op de private sector (aannemers, grondbanken, puinrecyclingbedrijven, loonbedrijven, bouw- en baggerbedrijven, etc). Iedereen die met vraag en aanbod van partijen grond, bagger en recyclinggranulaat te maken heeft, kan gebruik maken van GrondbankOnline.

De aanbieder kan tegen geringe kosten zijn partij vijf weken op een overzichtskaart laten plaatsen, inclusief adres- en contactgegevens. Alle informatie op GrondbankOnline is gratis toegankelijk. Koper en verkoper kunnen direct contact met elkaar opnemen, GrondbankOnline speelt geen rol bij de transactie.

Kijk voor meer informatie en actuele plaatsingstarieven op www.grondbankonline.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: GrondbankOnline