Herinnering: dit weekend afsluiting A59 Empel-Hooipolder richting Breda

Rijkswaterstaat voert komend weekend, van vrijdag 27 mei 20.00 uur tot maandag 30 mei 05.30 uur, wegwerkzaamheden uit aan de A59 tussen knooppunt Empel en knooppunt Hooipolder. Het asfalt wordt vernieuwd in de richting van Breda. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, zijn op de A59 beide rijstroken richting knooppunt Hooipolder afgesloten. Weggebruikers moeten tijdens de afsluiting rekening houden met lange omleidingsroutes, extra drukte en een langere reistijd.

Weekendafsluiting

Van vrijdag 27 mei 20.00 uur tot maandag 30 mei 05.30 uur zijn afgesloten:

· De A59 tussen knooppunt Empel en knooppunt Hooipolder in de richting Breda

· Oprit 47 Maaspoort tot en met oprit 35 Waspik naar de A59 richting Breda

Omleidingsroutes

De omleidingsroutes zijn hier te vinden. Let op: de dorpen tussen Drunen en Vlijmen worden onderling met elkaar verbonden. Lokaal verkeer kan de gele borden volgen en hoeft niet om te rijden via de Rijkswegen.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het contract ‘Variabel Onderhoud 2010-2011’ dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren door aannemer Rasenberg. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vananaarbeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Dienst Noord-Brabant