Heel verkeerskundig Nederland ontmoet elkaar op 9 december 2010 in Houten

Voor de vijfde keer ontmoet heel verkeerskundig Nederland elkaar tijdens dit voor Nederland grootste verkeersevenement. Op donderdag 9 december staat Expo Houten opnieuw in het teken van verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen in en rondom de stedelijke omgeving.

Toegang tot de vakbeurs en de lezingen is gratis. Het praktijkgerichte lezingenprogramma bestaat uit presentaties aan de hand projecten, waarbij opdrachtgevers en marktpartijen samen over hun ervaringen, leermomenten en best practices vertellen.

De beurs is vooral interessant als u gemeenteambtenaar bent en uw werkveld het stedelijk gebied is of als u verantwoordelijk bent voor het hierop aansluitende wegennet en werkzaam bent bij provincie, waterschap of rijk. Ook als u in de private sector werkt en bijvoorbeeld aannemer bent van infrastructurele projecten loont het de moeite om 9 december in uw agenda te zetten. Vraag nu alvast uw gratis toegangskaart aan via www.verkeerenmobiliteit.nl/pages/formulier.asp

Beursvloer groter ten opzichte van vorige editie
Om in de groeiende interesse te kunnen blijven voorzien, is de beursvloer dit jaar uitgebreid ten opzichte van de vorige editie en biedt nu plaats aan ruim 140 exposanten. Dit maakt uw bezoek extra de moeite waard en biedt nog meer mogelijkheden om nieuwe producten en toepassingen te bekijken. Bovendien zult u zeer veel collega’s van andere gemeenten en vakgenoten tegenkomen om ervaringen mee uit te wisselen.
Op de beursvloer vindt u leveranciers uit de sectoren Stedelijke doorstroming | Wegaanleg & onderhoud | Advies | Wegverlichting | Verkeersmaterialen | (Fiets)parkeren | Openbaar vervoer. Tijdens de lezingen zal dit jaar o.a. de nadruk liggen op Mobiliteitsmanagement.

Wilt u weten welke bedrijven al een stand hebben gereserveerd en waar u ze straks kunt vinden, klik dan hier voor de beursplattegrond

Contact
Voor informatie over Verkeer & Mobiliteit 2010 [NL] kunt u terecht bij de projectmanager,
Marc de Winter: 0031235689289 of marc.dewinter@expoproof.com.
U kunt bij Marc de Winter ook informeren over de Belgische editie van Verkeer & Mobiliteit die wordt georganiseerd op 18 november 2010 in Stuurboord – Hangar 26 | Antwerpen.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Verkeer & Mobiliteit 2010