Open dag Projectbureau Rijksweg7 Sneek

Project van de provincie opent opnieuw haar deuren voor het publiek

Leeuwarden – Op zaterdag 6 september houdt de projectorganisatie Rijksweg7 Sneek van de provincie Frylân een open dag. Geïnteresseerden kunnen van 12.00 uur tot 16.00 uur een bezoek brengen aan het projectbureau aan de Zuidwesthoekweg 11 in Sneek en de verschillende bouwlocaties langs de rijksweg.

In het projectbureau aan de Zuidwesthoekweg is een informatiemarkt waar verschillende partijen zich presenteren. Bezoekers kunnen zich zowel door de overheden als door de aannemende partijen laten informeren over het project en de voortgang. De aannemer van de houten brug, Schaffitzel, is aanwezig op de tijdelijke bouwlocatie van de houten brug aan de Pripperstraat. Daar staat een tent waar bezoekers het hout voor de brug kunnen zien en vragen kunnen stellen aan de aannemer. Bezoekers kunnen verder deelnemen aan een uitgezette fietstocht van het projectbureau langs de verschillende bouwlocaties vanaf het aquaduct tot aan het Rasterhofpark. Onderweg kunnen fietsers bij een ijscokraam aan de Lemmerweg genieten van een ijsje. Voor de kleintjes is er een springkussen bij het projectbureau.

Fotowedstrijd

Met de komst van de houten brug Akkerwinde is de projectorganisatie Rijksweg7 Sneek benieuwd naar andere bijzondere bruggen. Daarom heeft de projectorganisatie een fotowedstrijd uitgeschreven. Foto’s van bruggen, of dat nu in Fryslân is of Frankrijk, kunnen tot en met 17 oktober worden gemaild naar foto@a7sneek.nl . De meeste originele foto wordt beloond met een dinercheque voor twee personen. Alle inzendingen die binnenkomen worden op de website www.a7sneek.nl gepubliceerd.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Fryslân