Informatieavonden over werk aan A2 Rondweg Den Bosch

‘s-Hertogenbosch – Bouwcombinatie InfrA2 en Rijkswaterstaat organiseren drie informatieavonden over de uitvoeringswerkzaamheden aan de A2 Rondweg Den Bosch. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitleg gegeven over de nieuwe uitvoeringsplanning, hinder voor het verkeer en omgeving en over de maatregelen om de doorstroming van het verkeer te bevorderen. De avonden zijn gericht op zowel bewoners als werkgevers en werknemers.

Het programma per avond is afgestemd op de hieronder genoemde woon- en werkgebieden, maar andere belangstellenden zijn altijd welkom.

· Rosmalen, Maliskamp, Berlicum

Maandag 26 mei, 19.30 uur stipt.

Centrum De Kentering, Dorpsstraat 54, Rosmalen.

· Empel, Maaspoort, De Morgen, De Donk, De Reit en De Haren

Woensdag 28 mei, 19.30 uur stipt.

Gemeenschapshuis D’n As, Asmunt 3, Empel.

· De Pettelaar, Sint-Michielsgestel en overige belangstellenden

Woensdag 11 juni, 19.30 uur stipt.

Mövenpick Hotel, Pettelaarpark 90, ’s-Hertogenbosch.

Bewoners en ondernemers in Hintham worden geïnformeerd via de wijkraadsvergaderingen. Let daarvoor op de aankondigingen van de wijkraad. Een overzicht van de informatiebijeenkomsten en meer informatie over de werkzaamheden aan de A2 Rondweg Den Bosch vindt u ook op de site www.infrA2.nl. Daarnaast wordt op zondag 25 mei in de gehele gemeente ’s-Hertogenbosch een nieuwsbrief InfrA2bericht verspreid.

Verbreding A2 Rondweg Den Bosch

De A2 Rondweg Den Bosch wordt verbreed van 2×3 naar 4×2 rijstroken: twee rijstroken per rijrichting voor het doorgaande verkeer en twee rijstroken voor het lokale/bestemmingsverkeer. In september 2010 is het werk gereed. Rijkswaterstaat heeft InfrA2 opdracht gegeven dit werk uit te voeren en ook voor zeven jaar na oplevering de weg te onderhouden.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant