Nat. Automobilisten Onderzoek: Focus oplossing files onvoldoende

Primeur ‘Het Nationale Automobilisten Onderzoek’ bij Nationaal File Forum


De Nederlandse automobilist is het vertrouwen in een goede oplossing van het fileprobleem kwijt. Bijna zes op de tien automobilisten vindt de focus van de beleidsbepalers ten aanzien van de filebestrijding volstrekt onvoldoende. Dit blijkt uit de eerste resultaten van ‘Het Nationale Automobilisten Onderzoek’, die op 15 mei als primeur tijdens het Nationaal File Forum in theater Spant! te Bussum worden gepresenteerd. Het is de tiende keer dat ‘Het Nationale Automobilisten Onderzoek’ in opdracht van Eileen.nl wordt gehouden. Ruim 500 respondenten gaven hun mening aan het jubilerende onderzoek.

De onderzoeksresultaten worden op 15 mei om 11:00 uur gepresenteerd tijdens een sessie van ongeveer 20 minuten. Tijdens deze sessie komen de toehoorders er eveneens achter op welke manier de Partij van de Filerijder in Nederland levensvatbaar is. De respondenten kregen een aantal vragen over deze ‘partij in oprichting’ voor de kiezen en zijn eenduidig in hun mening of Nederland een nieuwe single-issue partij wel kan gebruiken.

Ook voor de mening van de automobilisten ten aanzien van de kilometerheffing is er aandacht, waarbij eens te meer zal blijken dat de deze oplossing van het kabinet Balkenende IV zeer omstreden is. De Nederlandse filerijder grijpt zelfs naar noodmaatregelen om ook de buitenlandse gasten de knip te laten trekken. Over het hoe en waarom hoort u meer op 15 mei.

Nationaal File Forum

De resultaten van ‘Het Nationale Automobilisten Onderzoek’ vormen het triviale intermezzo tijdens het Nationaal File Forum, dat door opzienbarende onthullingen van Elco Brinkman en initiatiefnemer Luc van Bussel al langere tijd in het nieuws is.

Het Nationaal File Forum wordt op 15 mei gehouden in theater- en congrescentrum Spant! te Bussum, waarbij sprekers als Guido van Woerkom (algemeen directeur ANWB), Loek Hermans (MKB-Nederland), Rob Boomsma (vice-president Capgemini) en Theo Rinsema (algemeen directeur Microsoft Nederland) de ‘file-kaart’ een compleet ander aanzicht geven. Ook naar de audiovisuele onthullingen van president-directeur Hans Smits van Havenbedrijf Rotterdam over de bereikbaarheidsonderneming wordt al lange tijd halsreikend uitgekeken.

Het Nationaal File Forum wordt geïnitieerd door The Alwaysbemobile Company en mede mogelijk gemaakt door Capgemini Nederland, BOVAG, GE Capital Solutions, Microsoft Nederland, Routiers Nederland, Vredestein Banden, NOVE, YPCA/Eileen, JansenJager communicatietrajecten en Wegener Huis-aan-huisMedia. Genodigden kunnen zich nog tot 8 mei aanstaande opgeven via het online registratieformulier op www.nationaalfileforum.nl.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Partij van de Filerijder