Agmi BV neemt Signs Direct over

Tegelen – Agmi BV, van oudsher bekend als producent van bewegwijzering, heeft een nieuwe stap gezet. Na de afgelopen jaren veel ontwikkeld te hebben op het gebied van dynamische verkeerstechniek, is nu ook het dienstenpakket uitgebreid.

Medio februari heeft Agmi BV de firma Signs Direct te Leeuwarden overgenomen. Signs Direct staat, met name in het midden en noorden van het land, bekend als een specialist op het gebied van ontwikkeling, exploitatie en beheer van bewegwijzering van bedrijventerreinen, toeristische bewegwijzering en objectbewegwijzering.

Signs Direct neemt nu in de samenwerking met Agmi BV tevens het onderhoud van dynamische systemen zoals Parkeer-Verwijs-Systemen, U Rijdt Te Snel kasten en andere wegkantsystemen van Agmi BV voor haar rekening.

Door middel van deze overname zet Agmi BV haar strategische richting voort en biedt klanten een totaalpakket. Dit pakket omvat verkeerskundig advies, ontwikkeling, productie, plaatsing, installatie, beheer, onderhoud én leaseplannen op het gebied van bewegwijzering in de breedste zin van het woord. Daarbij zorgt deze overname er voor dat Agmi BV nu ook in het noorden van het land sterk vertegenwoordigd is.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Agmi B.V.