Werkzaamheden Purmerend – Den Oever (A7)

Haarlem – Rijkswaterstaat voert van april tot en met december 2008 werkzaamheden uit aan de A7 tussen Purmerend en Den Oever.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit onderhoud aan het asfalt, het vervangen van vangrails, verlichting en verkeerssignalering. De meeste hinder vindt plaats tijdens de werkzaamheden tussen Wognum en Wieringerwerf. Het verkeer heeft dan op dit traject in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken kiest Rijkswaterstaat ervoor deze werkzaamheden in de meivakantie en de zomermaanden uit te voeren. De overige werkzaamheden vinden gedurende de hele periode zoveel mogelijk op werkdagen tussen 10.00 uur en 15.00 uur en tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Rijkswaterstaat voert de werkzaamheden uit om de veiligheid en de doorstroming op de A7 te verbeteren.

Communicatie
Rijkswaterstaat doet er alles aan om de hinder voor het verkeer en de omgeving zo veel mogelijk te beperken. Om dit te bereiken werkt Rijkswaterstaat in dit project samen met de provincie Noord-Holland, omliggende gemeenten en het bedrijfsleven. De werkzaamheden worden via advertenties in de media en door borden langs de weg aangekondigd.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Holland