Reparatiewerkzaamheden lichtmasten A2 Den Bosch

Toerit van Sint-Michielsgestel naar A2 op 28 januari korte tijd afgesloten

Op maandagavond 28 januari is vanaf Sint-Michielsgestel de toerit (nummer 22) naar de A2 richting Eindhoven tijdelijk afgesloten. Dit in verband met . De toerit is op 28 januari tussen 20.00 uur en 24.00 uur onbereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid.

Omleiding

Voor automobilisten die vanaf de Gestelseweg en de Bosschebaan via de A2 naar Eindhoven en Tilburg willen rijden, is met borden een omleidingsroute uitgezet (omleidingsroute nr. 5). Het verkeer wordt naar de A2 richting Utrecht geleid tot aan afrit Veghel. Automobilisten kunnen vanaf dat punt hun weg op de A2 richting Eindhoven weer vervolgen.

Informatie voor de gebruiker

Weggebruikers worden zo goed mogelijk geïnformeerd over de werkzaamheden en de omleidingroutes. Rijkswaterstaat verspreidt hiertoe een persbericht en verstrekt informatie via de reguliere kanalen:

  • Het gratis telefoonnummer 0800-8002 (Landelijke Informatielijn Rijkswaterstaat);
  • Teletekst pagina’s 730, 731 en 732;
  • De websites www.infra2.nl en www.rijkswaterstaat.nl/A2 ;
  • Gele aankondigingborden langs de weg.

Verbreding A2 Rondweg Den Bosch

De A2 Rondweg Den Bosch wordt tussen 2006 en eind 2009 verbreed van 2×3 naar 4×2 rijstroken: twee rijstroken per rijrichting voor het doorgaande verkeer en twee rijstroken voor het lokale/bestemmingsverkeer. Rijkswaterstaat heeft InfrA2 opdracht gegeven dit werk uit te voeren en ook voor zeven jaar na oplevering de weg te onderhouden.

Aan de A2 van Amsterdam tot aan Maastricht wordt tot 2012 intensief gewerkt om reistijden vooral in de spits aanvaardbaar te houden. Weggebruikers, werkgevers en goederenvervoerders kunnen zich voorbereiden op vertragingen tijdens de werkzaamheden. Informeer op www.VanAnaarBeter.nl en www.rijkswaterstaat.nl/A2 en kies voor een alternatief tijdstip, route of vervoermiddel.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant