Reparatiewerkzaamheden A2 Rondweg Den Bosch

‘s-Hertogenbosch – Maandagavond 3 december 2007 vinden op twee plaatsen aan de A2 Rondweg Den Bosch reparatiewerkzaamheden plaats.

Op de A2 richting Utrecht is de afrit Veghel van 20.00 uur tot 23.00 uur afgesloten. Hier wordt een mast vervangen. Verkeer wordt omgeleid. Het verkeer rijdt verder door op de A2 om vervolgens de A59 richting Nijmegen te nemen. Via de af- en oprit Rosmalen wordt het verkeer teruggeleid naar de A59 en de A2 richting Eindhoven. Vervolgens kan het verkeer de afrit Veghel nemen.

De oprit van de Bosschebaan/ Gestelseweg naar de A2 richting Utrecht is van 21.00 uur tot 24.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Hier wordt verlichting gerepareerd. Het verkeer wordt omgeleid via de oprit naar de A2 richting Eindhoven. Het verkeer vervolgt zijn weg naar de A65 richting Vught. Daar neemt het de eerste afrit: Vught. Via de oprit kan het verkeer zijn weg richting het noorden over de A2 weer vervolgen.

Informatie voor de gebruiker
Weggebruikers worden zo goed mogelijk geïnformeerd over de werkzaamheden en de omleidingroutes. Rijkswaterstaat/InfrA2 verspreidt hiertoe een persbericht en verstrekt informatie via de reguliere kanalen:

  • het gratis telefoonnummer 0800-8002 (Landelijke Informatielijn Rijkswaterstaat);
  • teletekst pagina’s 730, 731 en 732;
  • De websites www.infra2.nl en www.rijkswaterstaat.nl/A2
  • Gele aankondigingborden langs de weg.

Verbreding A2 Rondweg Den Bosch

De A2 Rondweg Den Bosch wordt tussen 2006 en eind 2009 verbreed van 2×3 naar 4×2 rijstroken: twee rijstroken per rijrichting voor het doorgaande verkeer en twee rijstroken voor het lokale/bestemmingsverkeer. Rijkswaterstaat heeft InfrA2 opdracht gegeven dit werk uit te voeren en ook voor zeven jaar na oplevering de weg te onderhouden.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant