Informatieavond A2 Leenderheide-Valkenswaard

Start onderzoek capaciteitsverruiming A2 tussen knooppunt Leenderheide en Valkenswaard

‘s-Hertogenbosch – Rijkswaterstaat verzorgt op woensdagavond 28 november 2007 een informatiebijeenkomst over de start van het onderzoek naar de capaciteitsuitbreiding van de A2 tussen knooppunt Leenderheide en Valkenswaard. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Tijdens de bijeenkomst wordt de inhoud het van het onderzoek nader toegelicht en kunnen er vragen worden gesteld. Tevens kan men een inspraakreactie geven.

Datum: woensdag 28 november 2007

Locatie: Restaurant-Herberg De Scheuter, Dorpsstraat 52-54, 5595 CJ Leende
Vanaf 18.30 zal de informatiebijeenkomst openen en kunnen belangstellen binnen lopen. Om 19.30 is er een korte presentatie waarna mondelinge inspraakreacties kunnen worden ingediend.

Aanleiding van het onderzoek

Sinds enige tijd geeft de doorstroming op de A2 ten zuiden van knooppunt Leenderheide problemen. De groei van het verkeer, onder andere vanwege de capaciteitsuitbreiding van de A2/A67 Randweg Eindhoven, zorgt ervoor dat de congestie op de A2 ten zuiden van Leenderheide in de komende jaren nog flink zal toenemen. Daarom start Rijkswaterstaat onderzoek naar de mogelijkheden van capaciteitsuitbreiding. Het beginpunt van het onderzoek is het uitbrengen van de Startnotitie.

InspraakDe Startnotitie is van 7 november tot en met 18 december in te zien bij:

  • de gemeentehuizen van Eindhoven, Valkenswaard, Heeze-Leende en Waalre;
  • de hoofdvestiging van de openbare bibliotheek in Eindhoven;
  • de openbare bibliotheken in Valkenswaard, Heeze, Leende en Waalre;
  • het kantoor van het waterschap De Dommel in Boxtel;
  • de bibliotheek van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat in Den Haag.

De Startnotitie is dan ook te downloaden via het internet: www.inspraakpunt.nl of www.rijkswaterstaat.nl

Iedereen die daar belang bij heeft kan tot en met 18 december 2007 aangeven of naar zijn of haar mening de juiste oplossingsrichtingen worden onderzocht en/of in het onderzoek de juiste effecten worden meegenomen. Rijkswaterstaat nodigt belanghebbenden uit om te reageren op de startnotitie.

Inspraakreacties kunnen schriftelijk worden ingediend bij het Inspraakpunt. Tijdens de informatiebijeenkomst is gelegenheid om mondelinge inspraakreacties te geven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant