Nachtelijke werkzaamheden N50 Emmeloord – Ramspolbrug

Lelystad – Van maandag 12 november tot en met woensdag 14 november 2007 worden er ’s nachts werkzaamheden uitgevoerd aan de N50 tussen knooppunt Emmeloord en de Ramspolbrug. De onderhoudswerkzaamheden vinden plaats in de nacht van maandag op dinsdag en van dinsdag op woensdag tussen 22:00 uur en 06.00 uur. Hierdoor is de N50 tussen knooppunt Emmeloord en de Ramspolbrug in beide richtingen afgesloten. Ens blijft wel bereikbaar via de N352 vanuit Nagele en Kraggenburg.

Het verkeer vanuit Emmeloord richting Kampen wordt omgeleid via de A6, afrit 12 Swifterbant > N711 (Kamperhoekweg) > N307 (Swifterringweg). Het verkeer vanuit Kampen richting Emmeloord wordt omgeleid via de N307 (Swifterringweg) > N711 (Kamperhoekweg) > A6. De omleidingen worden aangegeven middels gele omleidingsborden.

Hinder
Tijdens de werkzaamheden is Rijkswaterstaat er alles aan gelegen om de hinder en de overlast voor weggebruikers zo beperkt mogelijk te houden en het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. Dit gebeurt onder andere door omleidingroutes in te stellen en weggebruikers duidelijk te informeren. Weggebruikers kunnen voor actuele informatie over wegwerkzaamheden en de te verwachten hinder onder meer terecht op de website Van A naar Beter en de landelijke informatielijn 0800-8002.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie IJsselmeergebied