Werkzaamheden A6, bij Lelystad-Noord richting Emmeloord

Lelystad – Rijkswaterstaat voert in de nachten van maandag 29 oktober tot en met vrijdagdag 2 november 2007 werkzaamheden uit aan de A6 ter hoogte van Lelystad-Noord in de richting van Emmeloord. Het betreft onderhoudswerkzaamheden die in vier nachten zullen plaatsvinden van maandag tot vrijdag tussen 20:00 uur en 06.00 uur. Hierdoor is de A6 tussen toerit Lelystad-Noord en de Ketelbrug afgesloten.

Het verkeer richting Emmeloord wordt omgeleid via de A6, afrit Lelystad-Noord > N307 (Swifterringweg)> N711 (Kamperhoekweg)> A6. De omleiding wordt aangegeven middels ‘blauwe U-borden’ met daarop U14. Deze ‘U-borden zijn veelal geplaatst boven de bewegwijzeringsborden.

Op de A6 vanuit Emmeloord richting Lelystad vinden geen werkzaamheden plaats.

Hinder

Tijdens de werkzaamheden is Rijkswaterstaat er alles aan gelegen om de hinder en de overlast voor weggebruikers zo beperkt mogelijk te houden en het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. Dit gebeurt onder andere door omleidingroutes in te stellen en weggebruikers duidelijk te informeren. Weggebruikers kunnen voor actuele informatie over wegwerkzaamheden en de te verwachten hinder onder meer terecht op de website van Van A naar Beter en de landelijke informatielijn 0800-8002.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie IJsselmeergebied