Wegwerkzaamheden op de A17

In het weekend van vrijdag 19 oktober tot maandag 22 oktober 2007 en in het weekend van vrijdag 26 oktober tot maandag 29 oktober voert Rijkswaterstaat HSL-Zuid afrondende asfalteringswerkzaamheden uit op de A17 tussen knooppunt Klaverpolder en knooppunt Noordhoek. In beide weekendafsluitingen wordt tevens kleinschalig onderhoud op dit deel van de A17 voor Rijkswaterstaat Noord-Brabant uitgevoerd en vinden er in twee nachten nog werkzaamheden plaats ter hoogte van knooppunt De Stok.

In het eerste weekend waarin de zuidelijke rijbaan is afgesloten, wordt het verkeer vanuit Roosendaal richting Rotterdam en Dordrecht vanaf knooppunt Noordhoek omgeleid via de A29 richting Rotterdam en verkeer richting ’s-Hertogenbosch en Breda wordt over de A58 richting Breda via de A16 verder geleid.

In het tweede weekend waarin de noordelijke rijbaan is afgesloten, wordt het verkeer vanuit Rotterdam richting Roosendaal via de A29 via de knooppunten Sabina en Noordhoek weer naar de A17 geleid en verkeer vanuit ’s-Hertogenbosch richting Roosendaal en Breda wordt via de A16 en vervolgens de A58 verder geleid.

Met gele borden zijn ter plaatse de omleidingsroutes tijdig aangegeven. Indien de weersomstandigheden de werkzaamheden niet toelaten, is een reserveweekend in november ingepland.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de Landelijke Informatielijn via: 0800-8002 of via www.vanAnaarBeter.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: HSL-Zuid