Reconstructie en groot onderhoud N204 Loenen – Breukelen

Wegafsluitingen vanaf 22 oktober t/m 2 november 2007

Nieuwegein – Vanaf maandag 22 oktober 2007 voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit aan de N204 tussen Loenen en Breukelen. Het gaat om een reconstructie van de Rijksstraatweg door de bebouwde kom van Nieuwersluis en overig groot asfaltonderhoud op de N402. Afsluitingen van de weg zijn noodzakelijk om het werk te kunnen uitvoeren.

Volledige afsluiting vanaf 22 oktober t/m 27 oktober

Vanaf maandagochtend 22 oktober, 05:00 uur tot en met zaterdagavond 27 oktober 24:00 uur is de N402 volledig afgesloten vanaf Breukelen tot de Bloklaan (N403). Voor de bewoners tussen huisnummer 30 en de firma Doornenbal-de Rooij zijn speciale maatregelen getroffen.

Taxibusje

Vanaf 22 oktober t/m 27 oktober rijdt er dagelijks ieder heel uur een taxibusje tussen 07:00 en 18:00 uur vanaf de halte ‘t Stoute Soldaatje tot de halte bij Loenen, voor bezoekers van de P.I. Ook bewoners kunnen gratis van deze dienst gebruik maken.

In diezelfde week is tevens afgesloten het Zandpad in de gemeente Breukelen en Loenen, tussen de Laan van Gunterstein en de Mijndensedijk, waarbij een uitzondering wordt gemaakt voor bestemmings- en hulpverleningsverkeer.

Omleiding

Het gemotoriseerde verkeer zal worden omgeleid via de rijksweg A2. (Brom)fietsers worden omgeleid via het Amsterdam-Rijnkanaal.

Afsluiting vanaf 29 oktober t/m 2 november, alleen ’s avonds en ‘s nachts

Vanaf maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november is de N402 ook afgesloten. Het gaat dan om het gedeelte tussen de Cronenburgherlaan in Loenen en de komgrens Breukelen. Deze afsluiting vindt alleen ’s avonds en ’s nachts plaats, vanaf 19:00 uur tot 06:00 uur de volgende ochtend.

Bewoners van de Stationsweg en de Straatweg buiten de bebouwde kom van Nieuwersluis kunnen hun pand tijdens de werkzaamheden normaal bereiken. Alleen bij het aanbrengen van de nieuwe deklaag is dit gedurende korte tijd (1½ uur) helaas niet mogelijk.

Omleiding

Het gemotoriseerde verkeer zal worden omgeleid via de rijksweg A2. (Brom)fietsers worden omgeleid via het Amsterdam-Rijnkanaal.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Utrecht