Weekendafsluiting N69

Groot onderhoud aan de weg 2007

‘s-Hertogenbosch – Van vrijdag 17 augustus 19.00 uur tot maandag 20 augustus 06.00 uur voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de N69 en de Zuidelijke Randweg Valkenswaard. In dit weekend zijn de Zuidelijke Randweg en de rotonde op de kruising met de N69 geheel afgesloten in beide richtingen. Ook de N69 is in beide richtingen afgesloten tussen de rotonde Zuidelijke Randweg Valkenswaard en de kruising met de Bergeijksedijk. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.


Werkzaamheden tijdens het weekend

De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw asfalteren van de rotonde en de Zuidelijke Randweg Valkenswaard. Daarnaast wordt de N69 tussen de rotonde Zuidelijke Randweg Valkenswaard en de kruising met de Bergeijksedijk opnieuw gemarkeerd.


Omleidingsroutes

N69 vanuit het zuiden in de richting Valkenswaard

Vanaf de N69 via de N613, N397, Nieuwe Waalreseweg en Geenhovensedreef naar de N69.


N69 vanuit het noorden in de richting Hasselt

Vanaf de N69 via de Geenhovensedreef, Nieuwe Waalreseweg, N397 en N613 naar de N69.


Vanuit Achel in de richting Eindhoven (Maastrichterweg) en vice versa

Vanaf de Maastrichterweg via De Vest, N396 en Leenderweg naar de N69 (en vice versa).

Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes ter plaatse aan. In geval van slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.


Overige werkzaamheden


Zuidelijke Randweg Valkenswaard

Van maandag 20 augustus 06.00 uur tot en met donderdag 23 augustus 06.00 uur is de Zuidelijke Randweg Valkenswaard in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Verkeer wordt omgeleid.


Aalsterweg

Op de Aalsterweg vinden werkzaamheden plaats ter hoogte van het viaduct onder de A2 bij Eindhoven. Van maandag 20 augustus tot maandag 10 september is de Aalsterweg in de richting van Eindhoven afgesloten. Van maandag 10 september tot donderdag 20 september is de Aalsterweg in de richting van Waalre afgesloten. Verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden vinden plaats vanwege de vernieuwing van de Randweg Eindhoven. Meer informatie op www.randwegeindhoven.nl.


Informatie voor de gebruiker

Weggebruikers worden zo goed mogelijk geïnformeerd over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Rijkswaterstaat plaatst hiertoe een advertentie, verspreidt een persbericht en verstrekt informatie via de reguliere kanalen:

– het gratis telefoonnummer 0800-8002 (Landelijke Informatielijn Rijkswaterstaat)

– teletekst pagina’s 730, 731 en 732

www.vanAnaarBeter.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant