Vakbeurs TRAFFEX 2007 17-19 april

TRAFFEX 2007: INSPIRED SOLUTIONS STRAIGHT AHEAD
Voor alle professionals in de industrie voor verkeer en transport

TRAFFEX, de internationale vakbeurs voor transportdesign, management, aanleg en onderhoud van infrastructuur en snelwegen, vindt plaats van 17 tot en met 19 april 2007 in het National Exhibition Centre van Birmingham, Engeland. Op dit moment hebben reeds 280 bedrijven uit 30 landen hun beursdeelname bevestigd, waaronder Australië, China, Duitsland, Iran, Israël, Korea, Nederland en de U.S.A.

Tegelijkertijd en op dezelfde locatie vindt de EWx 2007 (External Works) plaats. Deze vakbeurs is in Engeland de belangrijkste in de sector voor buitenverlichting, park- en straatvoorzieningen.

Eveneens vindt op hetzelfde moment Parkex International plaats, de Europese vakbeurs voor parkeertechnologie, producten en diensten, in het National Exhibition Centre van Birmingham.

Samen verwachten de drie vakbeurzen 350 exposanten uit 35 landen. Met een TRAFFEX toegangsbadge heeft de beursbezoeker vrij toegang tot de EWx 2007 en Parkex International.

Nieuw op de TRAFFEX 2007 is de Passive Safety Zone. In deze sector worden de laatste veiligheidsproducten gepresenteerd en ontdekt men de resultaten van live crashtesten. Tevens kunnen bezoekers in deze ruimte terecht voor advies van specialisten over het gebruik van producten met als doel meer veiligheid op de weg.

Een optimale voorbereiding: www.traffex.com
Op de site www.traffex.com kunnen geïnteresseerden terecht voor het raadplegen van de actuele exposantenlijst, de beursplattegrond, het beursprogramma,…. Tevens kunnen bezoekers hier (gratis) toegangsbadges aanvragen en tevens de beurscatalogus. Een bezoek aan de beurs kan zo optimaal worden voorbereid.

Nederlandse vertegenwoordiging
In Nederland wordt de TRAFFEX 2007 vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (( 020-4620020, 2 020-4638702, * info@promosalons.nl ). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot een bezoek aan de beurs.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Promosalons Nederland