InfraTech Belgium 12-15 februari 2008

Ahoy Rotterdam en Flanders Expo starten gww-beurs in België
INFRATECH BELGIUM 12-15 FEBRUARI 2008 FLANDERS EXPO GENT

Rotterdam – De vakbeurs voor grond-, water- en wegenbouw InfraTech krijgt een Belgische equivalent. Zo kondigden beursorganisatoren Ahoy Rotterdam en Flanders Expo aan tijdens de vakbeurs InfraTech in Ahoy. De nieuwe vakbeurs zal plaatsvinden van 12 tot en met 15 februari 2008 in het Gentse Flanders Expo en zal de complete zakelijke markt voor grond-, water-, wegenbouw en verkeersindustrie bedienen.

John Buyckx, Afgevaardigd Bestuurder van Flanders Expo: “met de komst van InfraTech Belgium heeft de complete Belgische gww-sector eindelijk een eigen zakelijk podium voor de gehele keten van het bouwproces. Deze beurs biedt de bezoekende opdrachtgevers, beslissers en uitvoerders voor de Belgische grond-, water-, wegenbouw en verkeersindustrie een uitstekende gelegenheid voor het onderhouden en uitbouwen van contacten en contracten.”

Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Business to Business Events van Ahoy Rotterdam: “de samenwerking met een professionele beursorganisator als Flanders Expo geeft Ahoy het vertrouwen dat de kwaliteitsbeurs InfraTech ook in België een stevig fundament zal gaan bieden voor de bedrijfsvoering van de complete gww-sector .

Data & deelname
InfraTech Belgium zal alterneren met de Nederlandse InfraTech: ieder even jaar vindt een vakbeurs plaats in België, ieder oneven jaar in Nederland. Deelname staat open vanaf 16 januari 2007. Meer informatie www.infratechbelgium.be

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: InfraTech (Ahoy ECEM)