Tijdelijke rijbaan tijdens aanleg Randweg Eindhoven

Nieuwe tijdelijke rijbaan voor extra werkruimte
Afrit A2 Eindhoven-Centrum weekend lang afgesloten

’s-Hertogenbosch – Rijkswaterstaat voert van vrijdag 19 januari 20.00 uur tot maandag 22 januari 05.30 uur werkzaamheden uit op de A2 aan afrit 30 Eindhoven-Centrum/Strijp. De afrit richting Eindhoven-Centrum is afgesloten voor verkeer vanaf de A2 uit de richting Den Bosch/Tilburg. Voor verkeer vanuit Eindhoven naar de A2 blijft de oprit gewoon geopend. Vanaf maandag 22 januari 2007 rijdt verkeer richting Eindhoven-Centrum vanaf de A2 over een nieuwe tijdelijke rijbaan. De inzet van deze tijdelijke rijbaan creëert werkruimte om de bestaande aansluiting Eindhoven-Centrum in zijn geheel te verbouwen voor de vernieuwing van de Randweg Eindhoven.

Tijdens de weekendafsluiting van de afrit wordt het verkeer vanaf de A2 met de bestemming Eindhoven-Centrum/Strijp omgeleid via afrit 31 Veldhoven. Weggebruikers volgen daarvoor de omleidingsborden met de letter ‘C’. Voor meer informatie over de werkzaamheden kunnen weggebruikers zich richten tot:

  • het gratis telefoonnummer 0800-8002 (Landelijke Informatielijn Rijkswaterstaat);
  • teletekst pagina’s 730, 731 en 732;
  • www.randwegeindhoven.nl

Randweg Eindhoven komende jaren flink op de schop
De Randweg Eindhoven wordt tussen 2006 en medio 2010 uitgebreid van 2×3 naar 4×2 rijstroken waarbij parallelbanen worden aangelegd voor het verkeer met een lokale bestemming. De bestaande randweg wordt omgebouwd voor het doorgaande verkeer. Meer informatie over de vernieuwing van de randweg is te vinden op a href=’http://www.randwegeindhoven.nl’ target=’_blank’ class=’linkblue’>www.randwegeindhoven.nlwww.randwegeindhoven.nl of geïnteresseerden kunnen een bezoek brengen aan het informatiecentrum aan De Run 4601 in Veldhoven naast het Maxima Medisch Centrum. Het informatiecentrum is geopend van dinsdag tot en met donderdag tussen 13.00 tot 16.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant