Plaatsen liggers viaduct High Tech Campus Eindhoven

Verkeer op A2/A67 Randweg Eindhoven aantal keren stilgezet

’s-Hertogenbosch – In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 december 2006 worden de betonnen liggers van het nieuwe viaduct bij de High Tech Campus Eindhoven in het nieuwe viaduct aangebracht. Hiervoor is het noodzakelijk dat het verkeer op de A2/A67 Randweg Eindhoven tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt De Hogt in beide richtingen een aantal keren wordt stilgezet door middel van een politiestop.

Deze politiestops vinden acht keer plaats tussen 23.00 uur en 06.00 uur en duren gemiddeld een kwartier. Mogelijk ondervindt het verkeer hier hinder van door filevorming. Omdat de werkzaamheden afhankelijk zijn van het weer, het mag niet te hard waaien, worden bij een mogelijke uitloop de werkzaamheden uitgevoerd in de nacht van 16 op 17 december 2006.

Exclusieve aansluiting
Ter hoogte van de High Tech Campus Eindhoven wordt een nieuwe exclusieve aansluiting op de A2/A67 Randweg Eindhoven aangelegd. De exclusieve aansluiting is een uniek project omdat het de eerste keer is dat een exclusieve aansluiting voor een bedrijf/bedrijventerrein wordt aangelegd zonder een rechtstreekse relatie met de rijksweg. De nieuwe aansluiting is volgens planning in april 2007 gereed voor gebruik.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant