Provincie Zuid-Holland peilt meningen over N208

Den Haag – De provincie Zuid-Holland onderzoekt of omwonenden en gebruikers van de provinciale weg tussen Sassenheim en Lisse, de N208, de aanpassingen aan de weg als een verbetering ervaren. Ook wil de provincie weten of er, ondanks de aanpassingen nog knelpunten worden ervaren. Om de meningen in kaart te brengen is op de website www.n208.nl een enquete geplaatst.

In de afgelopen jaren is er hard aan de N208 gewerkt. Dat heeft geresulteerd in meer verkeersveiligheid en betere doorstroming van het verkeer.Voor de komende jaren staan er nog meer aanpassingen aan de weg op het programma.

Tijdens speciale bijeenkomsten in het jaar 2000 hebben de weggebruikers opgesomd waar naar hun mening de knelpunten uit bestonden. Nu een groot deel van de werkzaamheden is uitgevoerd wil de provincie graag opnieuw de mening van de weggebruikers en de omwonenden peilen en er zo achter komen of de aanpassingen inderdaad worden ervaren als verbeteringen.De provincie wil ook weten welke problemen men nog heeft met de N208.

De vragenlijst invullen kan op de website www.n208.nl Wie geen toegang heeft tot het internet kan een vragenlijst aanvragen bij Antwoordnummer 36, 2900 VB, Capelle aan den IJssel.

De uitkomst van het onderzoek wordt gepubliceerd op de website www.n208.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Zuid-Holland