Start werkzaamheden N 207

Den Haag – Op 14 juli 2006 starten de werkzaamheden aan de N 207. Het traject tussen de Kruisweg (N 446) en de kruising Dr. Stapenséastraat/Burg. Bakhuizenlaan in Leimuiden is van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 28 augustus om 06.00 uur volledig afgesloten. In dezelfde periode is de N 207 van de kruising Dr. Stapenséastraat/Burg. Bakhuizenlaan tot de Leimuiderbrug over de ringvaart gedeeltelijk afgesloten. Weggebruikers worden in die periode omgeleid.

De N 207 wordt onder handen genomen omdat het onderhoud niet langer op zich kan laten wachten. Zo blijven Jacobswoude, Alphen aan den Rijn en andere omliggende gemeenten ook in de toekomst goed bereikbaar. Bovendien is de provinciale weg N 207 een belangrijke verkeersader. De provincie asfalteert het traject opnieuw en richt het in volgens het principe Duurzaam Veilig.

Om verkeersoverlast in met name Rijnsaterwoude en Leimuiden zoveel mogelijk te beperken wordt doorgaand verkeer omgeleid via de A4 en de N 11. Verkeer vanuit Aalsmeer wordt omgeleid via de N 201 en de A4.

Tijdens de werkzaamheden aan de N 207 rijdt de Interliner 370 vaker. Bovendien zijn er door de provincie afspraken gemaakt met Connexxion zodat tijdelijk tegen een gereduceerd tarief kan worden gereisd. Het betreft de busverbinding Alphen aan den Rijn – Schiphol – Amsterdam.

Op de website www.n207.nl van de provincie Zuid-Holland is de meest actuele informatie over de werkzaamheden te vinden.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Zuid-Holland