Bouw verdiepte ligging A73 in Tegelen van start

Roermond – Eind november 2005 start aannemer Heijmans Beton en Waterbouw in opdracht van Rijkswaterstaat met de aanleg van de verdiepte ligging in Tegelen. Dit circa 1100 meter lange weggedeelte maakt onderdeel uit van Rijksweg 73-Zuid in Venlo-Tegelen.

Aannemer Heijmans heeft de afgelopen maanden enkele voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. In november 2005 start hij onder andere met het aanbrengen van wanden en het uitgraven van de ‘tunnelbak’. Hoe de werkzaamheden precies verlopen en wat de planning is, zal de aannemer samen met Rijkswaterstaat tijdens een informatieavond toelichten. Ook geven ze informatie over onder andere de bouwmethodes en bouw- en omleidingsroutes voor zover op dat moment bekend.

Er is uiteraard voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan zowel tijdens de informatiemarkt (van 19.30 uur -20.00 uur en na de presentaties) als tijdens de presentaties die vanaf 20.00 uur worden gehouden.

De informatieavond vindt plaats op woensdag 16 november 2005 in Cultureel Centrum De Haandert, Haandertstraat 68 in Tegelen. Rijkswaterstaat, Heijmans Beton- en Waterbouw en de gemeente Venlo nodigen geïnteresseerden van harte uit om tijdens deze avond aanwezig te zijn.

Meer informatie nodig?
Over de bouw van de verdiepte ligging in Tegelen is een speciale uitgave van Via Limburg gemaakt. Deze is in de directe omgeving van de verdiepte ligging in Tegelen huis aan huis verspreid. Woont u niet in de directe omgeving van de bouwplaats, dan kunt u deze brochure afhalen bij één van de stadswinkels in Venlo. De brochure is vanaf 15 november 2005 ook verkrijgbaar bij Informatiecentrum Viascoop, Schaarbroekerweg 2 te Roermond, telefoon: 0475-347773. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de informatieavond. Kijk ook op www.vialimburg.nl Uw vragen kunt u via deze site emailen: info@vialimburg.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Via Limburg