BAM: CEI en De Meyer bundelen krachten in België

Bunnik – Twee Belgische werkmaatschappijen van Koninklijke BAM Groep nv – CEI en De Meyer – gaan per 1 januari 2006 samen onder de naam CEI – De Meyer. Beide ondernemingen werken thans al veelvuldig samen bij de verwerving en uitvoering van projecten, zowel in de utiliteitsbouwsector als op de inframarkt. Door het samengaan zal Koninklijke BAM Groep efficiënter en slagvaardiger kunnen opereren in de bouwmarkten van Vlaanderen en Brussel. De fusie zal naar verwachting niet leiden tot gedwongen ontslagen.

Het hoofdkantoor van CEI – De Meyer wordt gevestigd in Brussel. De onderneming kent drie divisies, voor Burgerlijke Bouwkunde (opererend vanuit een kantoor te Gent), voor Gebouwen (met kantoren te Brussel en Gent) en voor Immo (projectontwikkeling). De dagelijkse leiding van CEI – De Meyer is in handen van de twee afgevaardigde bestuurders, D. Morlion en Ch. Neervoort. De jaaromzet van CEI – De Meyer bedraagt circa € 160 miljoen. De nieuwe onderneming telt ongeveer zeshonderd medewerkers.

Naast CEI – De Meyer is BAM in België actief met de werkmaatschappijen Galère en Interbuild. De totale omzet in België van Koninklijke BAM Groep bedroeg in 2004 ruim € 466 miljoen.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Koninklijke BAM Groep nv