Werkzaamheden aan A4 ter hoogte van Ossendrecht

‘s-Hertogenbosch – In het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 september voorziet Rijkswaterstaat het wegdek van de A4 in beide richtingen ter hoogte van Ossendrecht van nieuw asfalt.. De vervanging van de asfaltlaag duurt van zaterdagochtend 06.00 uur tot zondagavond 22.00 uur. Doordat in beide richtingen één rijstrook beschikbaar blijft, valt er voor doorgaand verkeer geen noemenswaardige hinder te verwachten.

Op zaterdag 3 september tussen 06.00 en 18.00 uur moet het verkeer op de A4 in de richting van de Belgische grens ter hoogte van Ossendrecht rekening houden met wegwerkzaamheden. Vanaf zaterdag 3 september 18.00 tot zondag 22.00 uur wordt op de baan vanuit België richting Bergen op Zoom gewerkt. Gedurende de werkzaamheden is altijd een rijstrook op maar deze is versmald en er geldt een breedtebeperking van maximaal 3 meter voor beide rijrichtingen.

Behalve dat de toerit 18 Zandvliet van zaterdag 20.00 uur t/m zondag 22.00 uur wordt afgesloten, valt er voor het verkeer weinig hinder te verwachten. Weggebruikers die via toerit Zandvliet de A4 willen bereiken, worden lokaal omgeleid via de toerit 17 Berendrecht. Weggebruikers worden door middel van waarschuwingsborden langs de weg geïnformeerd over datum en tijdstip van het onderhoud. De dagen waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd, vallen samen met het moment waarop de noodstrook op de A58 sluit en de werken aan de ring Antwerpen zullen zijn afgerond waardoor er minder hinder op de A4 wordt verwacht.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Noord-Brabant