A59 tussen knooppunt Hooipolder en Made afgesloten

‘s-Hertogenbosch – Vanaf vrijdagavond 26 augustus 2005 21.00 uur voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de A59 tussen knooppunt Hooipolder en aansluiting Made. Vanaf vrijdagavond 26 augustus 21.00 uur tot maandagochtend 29 augustus 05.00 uur is de A59 vanuit de richting Zierikzee naar ’s-Hertogenbosch afgesloten tussen de aansluiting Made en knooppunt Hooipolder. In de nachten van maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 augustus is de A59 vanaf knooppunt Hooipolder tot aan de aansluiting Made tussen 21.00 en 05.00 uur. Verkeer wordt bij beide afsluitingen omgeleid via de A16, A58 en A27 via de Ruit om Breda. Weggebruikers moeten rekening houden met ongeveer 15 minuten extra reistijd.

Rijkswaterstaat voert laswerkzaamheden uit aan de Hamersbrug waarbij er geen verkeer aanwezig mag zijn op de brug. Deze werkzaamheden vinden op beide rijrichtingen plaats. Tijdens de weekendafsluiting van de A59 tussen aansluiting made en knooppunt Hooipolder wordt ook het asfalt van viaduct “De Hillen” over de hele breedte van de rijbaan vervangen. Verder worden er tijdens de geplande afsluitingen nog enkele asfaltreparaties uitgevoerd op het afgesloten wegvak.

Eventueel uitstel
De werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij eventueel uitstel worden de werkzaamheden verschoven naar het weekend van vrijdagavond 2 september 21.00 tot maandag 5 september 05.00 uur.

Rijkswaterstaat vindt het belangrijk dat de weggebruiker veilig en vlot van A naar B kan rijden. Hiervoor is het nodig het asfalt op de weg in goede staat te houden en daarbij probeert men eventuele hinder te minimaliseren door in het weekend en ’s nachts te werken.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Noord-Brabant