Werkzaamheden Rotteviaduct eerder afgerond

Rotterdam – De werkzaamheden aan het Rotteviaduct verlopen voorspoedig en daarom wordt in het weekend van 3, 4 en 5 juni 2005 de tijdelijke brug verplaatst. Dit is een week eerder dan gepland. Rijkswaterstaat gaat er vanuit dat ook voor de komende twee fases slechts twee weken nodig zijn in plaats van drie weken. Daardoor zal het project drie weken eerder gereed zijn.

Van vrijdag 3 juni 22.00 uur tot zaterdag 4 juni 12.00 uur wordt de tijdelijke brug op de A20 richting Gouda/Utrecht afgebroken. Van zaterdag 4 juni 22.00 uur tot zondag 5 juni 15.00 uur wordt de tijdelijke brug een stuk verder geplaatst op de A20 richting Gouda/Utrecht.

Omleidingsroute
Verkeer op de A13 vanuit Den Haag/Delft wordt ter hoogte van het knooppunt Kleinpolderplein omgeleid via de A20 richting knooppunt Kethelplein, A4 richting knooppunt Benelux, A15 richting knooppunt Ridderkerk en de A16 richting knooppunt Terbregseplein. Tijdens het plaatsen en afbreken van de tijdelijke brug moeten weggebruikers rekening houden met kans op files en vertraging.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Zuid-Holland