ARCADIS versterkt positie in Belgische markt

Arnhem – ARCADIS, de internationale advies-, ingenieurs en projectmanagement onderneming, heeft vandaag bekend gemaakt dat ze 100 procent van de aandelen van de Belgische groep SWK heeft overgenomen. SWK is een advies- en ingenieursbureau actief in infrastructuur met kantoren in Gent, Antwerpen en Oostende. De onderneming heeft een jaaromzet van 5,9 miljoen euro en 50 medewerkers. Verdere financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Met de overname van SWK versterkt ARCADIS haar Belgische activiteiten. Zo biedt SWK specialistische kennis op het vlak van verkeer, mobiliteit, havens en waterbouw. Daarnaast verstevigt ARCADIS met deze overname haar regionale aanwezigheid rond Gent en Oostende.

Door de aansluiting bij ARCADIS kan SWK haar dienstenaanbod en kennispotentieel verder verbreden. Bovendien versterkt de multidisciplinaire aanpak en de uitwisseling van internationale expertise binnen ARCADIS de kwaliteit van de dienstverlening. Met deze overname heeft ARCADIS in België 35 medewerkers en een jaaromzet van 48 miljoen euro.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht ARCADIS NV